Бюроның мәліметі бойынша, азық-түлікті сатып алуға жұмсалған шығындардың ең көп үлесі өткен кезеңдердегідей ет және ет өнімдеріне – 17,4%, нан өнімдері мен жарма өнімдеріне – 8%, сүт өнімдеріне – 5,4% келеді.
Бұл ретте басқарма нан және жарма өнімдерін ең көп тұтынатындар Түркістан облысында – 44,1 кг (жан басына шаққандағы тоқсан), ет және ет өнімдері Жамбыл облысында – 25,8 кг, балық өнімдері облыста жиі кездесетінін атап өтті. Шығыс Қазақстан облысы, БҚО және Солтүстік Қазақстан облысы тұрғындарының кестелері тоқсанына бір адамға 5,2 кг. Түркістан облысында көкөністер – 23,8 кг, жемістер – Алматы қаласында – 22,1 кг, ал тәттілер Ұлытау облысында – 14,4 кг көбірек тұтынылады.